Administratör sökes på heltid till kund i Södertälje!

Administratör sökes på heltid till kund i Södertälje!

Trivs du i en roll med både administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt? Är du serviceminded och har ett affärssinne? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag inom anläggningssektorn och jobbar som maskin- och transportförmedlare. De förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial. Till deras kontor i Södertälje söker vi nu en Administratör.

I rollen som administratör kommer du fungera som spindeln i nätet och en problemlösare då du kommer vara den främsta kontaktytan för deras personal, kunder och leverantör rörande de administrativa funktionerna i företaget. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta hantering av tidssedlar, fakturering och kontering av fakturor, registreringsarbeten samt orderläggning. Du kommer även vara iblandad i kvalité- och miljöarbetet, avvikelsehantering med mera.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Södertälje. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag och kommer efter sex månader gå över till en direktanställning hos kunden. För rätt person kan det även bli en direktrekrytering. Tjänsten inleds med introduktion och kontorstider förekommer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, samt tidigare erfarenheter av kvalitetsarbete såsom ISO, BF9K eller liknande. Det är starkt meriterande med erfarenhet från åkeri- eller byggbranschen. Som person ser vi att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och har en administrativ ådra och ett affärssinne. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet, med goda kunskaper inom Excel. Erfarenheter från Hogia är starkt meriterande. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se