Servicechef

Servicechef

Vill du arbeta på ett företag som ligger i framkant inom branschen och som har stark tillväxt? Vi söker nu en engagerad Servicechef till Bilia i Södertälje för att fortsätta vår fina utveckling. Vi erbjuder dig ett härligt team i anläggningen och en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Servicechef har du fullt ansvar för serviceverkstaden och bildelsavdelningen, vilket innefattar personal- budget- och resultatansvar. I ansvarsområdena ingår även att leda dina direktrapporterande coacher så att de kan nå uppsatta mål och därigenom skapa goda förutsättningar för vår bildels- och servicemarknad. Mycket tid fokuseras på ledarskapet och processarbetet. Uppgiften är vidare att utveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verkstad och bildelsfunktion med hög personal- och kundnöjdhet. En stark organisation byggs med gott samarbete mellan övriga avdelningar på anläggningen.

Vad vi önskar av dig

För denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Du har god datavana och behärskar svenska väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv, ödmjuk och engagerad i allt som du tar dig för. Du lyssnar och känner in behovet hos både medarbetarna samt våra kunder. Du har en förmåga att skapa gemenskap med ditt engagemang och driv. Vi ser att du är resultatorienterad och motiveras av att nå uppsatta mål och ta ägandeskap av resultatet. Du brinner för service och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig då det skapar nya möjligheter och är ett optimalt sätt för att underhålla relationen till dina kunder.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Tjänstebil, föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Södertälje. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erik Björnberg
Telefon 010-497 15 21
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com