Vi söker hjullastarförare med truckerfarenhet till sommaren

Vi söker hjullastarförare med truckerfarenhet till sommaren

Nu söker Lernia för kunds räkning efter duktiga hjullastarförare med truckerfarenhet!
För rätt person finns det möjlighet till fortsatt arbete hos Lernia Bemanning efter sommaren.

Om kunden

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 600 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen.
Läs mer på www.stenarecycling.se.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med skrothanteringen på Stena Recyclings site i Södertälje. Arbetsuppgifterna består av truckkörning med motviktstruck, skjutstativtruck samt hjullastare, med dessa fordon hanterar du skrot, samt lastar och lossar lastbilar.

Krav
  • Truckkort A, B och C
  • God erfarenhet av att köra hjullastare
  • God läs- och skrivförståelse samt vana att arbeta med siffror
  • B-körkort
Meriterande
- Erfarenhet av hantering av farligt avfall alternativt metallkunskaper

Om dig

Vi söker dig som är en erfaren truckförare och har erfarenhet av att ha lossat och lastat lastbilar. Det ställs höga krav på dig som truckförare att du är noggrann då det är av yttersta vikt att godset är rätt lastat. Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
  • Heltid
  • Dagtid
  • Södertälje
  • Sommararbete
Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.