SERVICE OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER

SERVICE OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER

Vi söker nu en ny medarbetare till Skyab AB!
Jobbet som Service- och underhållstekniker innebär enklare genomgång av våra uthyrningsmaskiner (består till större delen av liftar) vid retur från våra kunder.
Rengöring, säkerhetskontroll och enklare service innan maskinen hyres ut på nytt. Du behöver som person vara glad, utåttriktad, noggrann, uppmärksam och ansvarstagande, du ska ha god känsla för service, ha lätt för att arbeta individuellt och i grupp, och inneha en positiv attityd!
Du behöver ha god datorvana.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet (men det är meriterande). Det viktigaste är att du är intresserad och har viljan att lära dig. Vi står för utbildningarna du behöver och det finns goda utvecklingsmöjligheter!

Information om rollen:
Serviceteknikern är direkt underställd Avdelningsansvarig för serviceavdelningen och ska utföra det löpande underhållet för företagets egna liftar/artiklar/maskiner/objekt.

Serviceteknikern har ansvar för:
Att löpande serviceunderhåll genomförs.
Att serviceunderhåller dokumenteras enligt rutin.
Att gällande rutiner för service och underhåll följs.
Att uthyrningsartiklarna lämnas ut till kund korrekt.

Serviceteknikern har fulla befogenheter för ovanstående uppgifter. Som servicetekniker utgår du ifrån Södertälje med omnejd.

Heltid, tillsvidare, arb tid; 7-16 (ev. 6-15 / 8-17).

Minimum-krav:
Bra bemötande och hög känsla för service
Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.
Körkortsbehörighet minst B. (BE är meriterande).

Vi ser gärna kvinnliga sökanden!
Mer info
Kontaktperson Tony Riggo
Email Mejla Tony Riggo
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skyab.se
Sista ansökningsdag 11 mars (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skyab grundades 1988 och till en början var kärnverksamheten import/försäljning av liftar, som sedan övergick till uthyrning av liftar och byggställningar. Vi har nu över 350st liftar för både inom och utomhusbruk, -ett stort utbud av liftar av alla slag. Ställningssortimentet består av både rullställningar och fasadställningar. För att bättre kunna tillgodose kundens behov har vi även ett sortiment för arbetsplatsetablering, så som kontorsbodar och containers, personalvagnar, belysningsmaster och byggcentraler. Vi har även materialliftar, gipsskivehissar, byggstaket m.m. Vi utför även utbildningar och gör transporter på uppdrag av våra kunder.

Vi är i skrivande stund 12 glada anställda på företaget. Vi består av ca 80% män och 20% kvinnor i blandade åldrar. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.skyab.se