Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Vill du jobba med frontendutveckling på en global nivå, med användare världen över? Är du en drivande, självgående person med ett stort intresse för ny teknik och cloud? Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

DIN VARDAG

I rollen som frontendutvecklare kommer du att vara med och utveckla plattformen för Scanias globala webbsida. Du blir en del av ett självorganiserande agilt team med internationell anda och kompetenta, engagerade kollegor. Du kommer att jobba med Adobe AEM som webbplattform, i Linuxmiljö samt med AWS som cloudlösning. Det är ett snabbt tempo, korta ledtider och varierade arbetsuppgifter där du jobbar med ren utveckling men även tittar på lösningar ihop med arkitekt, ser över gränssnitt med UX-designer och testar. Det är en stor publik att nå ut till, med många olika typer av användare och kulturer världen över, här blir det ett större fokus på integrationer mot sociala medier framåt. Scania värnar om sina medarbetare och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter internt efter önskemål. Denna anda speglas också i teamet som sätter ett högt värde i att ständigt utvecklas, förnya och förbättra sin process och sitt arbete.

VEM ÄR DU?

Du är en erfaren frontendutvecklare med god förståelse inom olika webblösningar. Du har användaren i fokus och det är meriterande om du tidigare har jobbat internationellt mot olika marknader och språk. Det är även en fördel om du har kunskap inom AngularJS, Adobe AEM samt Open Source verktyg.

Du bör ha god kunskap inom...

- HTML5
- CSS3
- jQuery
- SASS eller liknande

För att passa in i gruppen bör du vara driven, trivas med att ta eget ansvar och orädd för att kliva in och bidra med dina kunskaper. Du tycker om att hålla dig uppdaterad kring omvärld och teknik, för att kontinuerligt utvecklas och förbättra din kunskap. Som person skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ teamspelare – någon som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen
samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på mobilnummer 070-309 41 83.


Välkommen med din ansökan.
Urval sker löpande så sök nu!


Vi ser fram emot
din ansökan!
Mer info
Kontaktperson lisa_mellor
Telefon 0703094183
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 9 sept (18 dagar kvar)