Javautvecklare – Digital Dealer till Scania

Javautvecklare – Digital Dealer till Scania

Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Digital Dealer är en ny webbportal för att effektivisera och förbättra vardagen för Scanias återförsäljare globalt. Du får här möjlighet att bli en del av ett team som har en hjälpsam och positiv stämning, utvecklar med moderna tekniker och har högt kvalitetsfokus.

DIN VARDAG

Din nya roll är omväxlande och utmanande med fokus att utveckla nya funktioner i Digital Dealer. Du kommer även att vidareutveckla befintliga funktioner, arbeta med integrationer och ge support till återförsäljarna. Digital Dealer hämtar information från många olika system och visar upp den information som användaren behöver och vill se på en dashboard.

Du kommer att få arbeta med tekniker såsom Java 8, Spring, Spring Boot, Microservices, Cloud AWS, Kubernetes, Docker, React, Redux och ES6.Vi ser gärna att du arbetar fullstack men du får möjlighet att fokusera där du har intresse och erfarenhet. Vi skapar tillsammans i agila team, har tät kommunikation inom teamet, men även med verksamheten; produktägare och användare. Vi anser att problem är till för att lösas, automatiserar så mycket vi kan för att kunna arbeta med roliga uppgifter, delar med oss av vår kunskap och lär oss nya saker.

Scania värnar om sina medarbetare och lägger stort värde i att skapa långsiktighet med goda utvecklingsmöjligheter internt. Koncernspråket är engelska.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av javautveckling och åtminstone några års arbetslivserfarenhet. Du vill jobba med framtidens lösningar och ny teknik. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från flera av de tekniker som du skulle få arbeta med här. Erfarenhet av Cloud, API/integrationer och automatiserade tester är meriterande.

Det agila arbetssättet faller dig naturligt och som person värdesätter du kunskapsdelning och öppen kommunikation. Att ta ansvar och leverera kvalitet är självklart för dig. Du har förmågan att såväl lyssna in och vara lyhörd som att komma med egna åsikter och idéer. Att arbeta i ett team är viktigt för dig, du är social, glad och positiv. Du är alltid nyfiken på att lära dig något nytt och är även flexibel och lösningsinriktad.
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon +46703018279
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania is a world-leading provider of transport solutions. Together with our partners and customers we are driving the shift towards a sustainable transport system. In 2016, we delivered 73,100 trucks, 8,300 buses as well as 7,800 industrial and marine engines to our customers. Net sales totaled nearly SEK 104 billion, of which about 20 percent were services-related. Founded in 1891, Scania now operates in more than 100 countries and employs some 46,000 people. Research and development are concentrated to Sweden, with branches in Brazil and India. Production takes place in Europe, Latin America and Asia, with regional production centers in Africa, Asia and Eurasia. Scania is part of Volkswagen Truck & Bus GmbH. For more information visit www.scania.com.