Javautvecklare, Sigma IT i Södertälje

Javautvecklare, Sigma IT i Södertälje

Sigma IT har sedan många år arbetat med flera framstående företag i och omkring Södertälje, fast med Stockholm som utgångsort. Vi storsatsar nu från vårt nya lokala kontor i Södertälje och söker dig som vill vara med på vår resa framåt!

Sigma IT är ett nytänkande värderingsstyrt företag med starkt CSR engagemang. Här blir du en del av ett team där vi arbetar med framtidens tekniker redan idag, delar kunskap, säger VI istället för JAG och utmanar varandra. Vi är passionerade problemlösare som genom digital transformation effektiviserar verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

I denna roll arbetar du som konsult med Java som huvudfokus. Vi söker dig som har arbetat minst två år inom Javautveckling, och är bekväm med antingen backend eller frontend.

Hur ser rollen ut?

Vi jobbar med problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda tekniska kompetens kommer till sin rätt. Konsultuppdragen finns ute hos våra kunder just nu, med målet att kunna plocka hem fler uppdrag inhouse inom kort.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet av utveckling inom Java och känner igen dig i några av följande punkter:
  • Java EE
  • Webbutveckling
  • Någon eller flera applikationsservrar som JBoss, Weblogic, OAS eller WebSphere
  • Hibernate, JUnit, Maven
  • Testdriven utveckling (TDD) och Continuous Integration (CI)
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Java, javaee, javabeans, javautvecklare, java developer, j2ee, hibernate, maven, junit, spring, springboot, git, linux/unix, sql, tomcat, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)