Sigma IT Consulting i Södertälje växer!

Sigma IT Consulting i Södertälje växer!

Jobbeskrivning

Sigma IT Consulting har sedan många år arbetat med flera framstående företag i och omkring Södertälje, fast med Stockholm som utgångsort. Vi storsatsar nu från vårt nya lokala kontor i Södertälje och söker dig som vill vara med på vår resa framåt!

Sigma IT Consulting är ett nytänkande värderingsstyrt företag med starkt CSR engagemang.

Här blir du en del av ett team där vi arbetar med framtidens tekniker redan idag, delar kunskap, säger VI istället för JAG och ständigt utmanar varandra. Vi är passionerade problemlösare som genom digital transformation effektiviserar verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Våra kunder finns inom alla olika typer av branscher och vi jobbar med allt från den senaste telekomtekniken till uppkopplade och autonoma fordon. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden.

Vilka kompetenser söker vi?

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som konsult med uppdrag hos de främsta kunderna i regionen. Våra tjänster spänner över digitaliseringsområdet med fokus på system- och mjukvaruutveckling inom R&D och IT.

Bland annat söker vi dig med kompetens inom:

- System- och mjukvaruutveckling

Frontend och backend

Open source och Microsoft

Databasutvecklare

- Business Intelligence

- IT- arkitektur

mm.

Vi ser helst att du både talar och skriver svenska och engelska.

Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Sigma är ett värderingsstyrt företag och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och att vi får det gjort. Vi vill också vara med och skapa en bättre morgondag för oss alla.

EXPECT A BETTER TOMORROW

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi tar emot ansökningar löpande. Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Sofie Palm på 0709- 12 47 62 eller sofie.palm@sigma.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (37 dagar kvar)