Truckförare till Scania

Truckförare till Scania

Scania är sedan lång tid ett av lastbilsbranschens starkaste varumärken och samtidigt en av de mest lönsamma tillverkarna av tunga fordon . Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av sina medarbetare, produkter, metoder och leverantörer.

Du blir en viktig del av Scania

Scanias framgångar bygger till stor del på sina kärnvärden och sitt sätt att arbeta med ständiga förbättringar. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem.

Ökad orderingång gör att Scania nu söker nya engagerade medarbetare.

Din roll

Som materialhanterare på Scania är arbetsuppgiften fokuserad på att löpande förse monteringslinor och maskinparker med allt material och samtliga artiklar som verksamheten behöver. Arbetet innehåller både individuellt ansvar och samarbete i grupp och för att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och trivs med att jobba i högt tempo.

Du har
  • godkänd gymnasieutbildning
  • goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift
  • körkort B
  • truckkort enligt TLP10
En god fysik vilket krävs för ett arbete med hög arbetstakt och ibland tunga arbetsmoment. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete av lagerarbete och truckkörning, gärna inom industrin.

Övrigt

Beroende på placering kan arbetet ske under dagtid alternativt skiftgång.

För att du ska känna dig trygg i ditt arbete startar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scania, våra kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsgivare: Detta är en direktrekrytering till Scania.

Omfattning: Heltid. Visstidsanställning upp till 24 månader med möjlighet till fast anställning

Ort: Södertälje

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Vid eventuella frågor kontakta rekryteringsansvarig Joakim Björnström via mail joakim.bjornstrom@randstad.se.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via annonsen
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 mars (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.