Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Scania söker Mättekniker till Södertälje

Scania söker Mättekniker till Södertälje

Om företaget

Scania söker genom Lernia Bemanning mättekniker till sin verksamhet i Södertälje. Tjänsten är på heltid och du kommer bli tillsvidareanställd på Scania.

Scania har en dynamisk och spännande arbetsmiljö. Din unika bakgrund, dina idéer och din energi kommer att bidra till framgångarna för detta högt ansedda varumärke. Om du har en stark motivation och tycker om att ta ansvar kommer du att trivas på Scania.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär mätningar kopplad till Scanias produktion. I mätlabbet genomförs datorstyrda och manuella mätningar enligt CMM. Mätningar kan komma både från konstruktörerna på Scania och produktionen. Detta innebär, ritningsläsning, framtagning av mätstrategier samt analysera mätdata. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen. Du kommer att arbeta 3,4 ochv5-skift.
  • Datorstyrda och manuella mätningar enligt CMM
  • Ritningsläsning
  • Framtagning av mätstrategier
  • Analysera mätdata
Formell kompetens

Krav
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom mätteknik
  • God datorvana
  • God Svenska i tal och skrift
Merit
  • Kunna programmera i Calypso, GEAR Pro, Polyworks, eller annan mätmjukvara
  • Erfarenhet från manuell mätning
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd, driven och motiverad till att utveckla ditt eget och teamets arbete samt bidra till ständiga förbättringar. Vi tror också att du är en lagspelare med stort tekniskt intresse.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Omgående/enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Erik Arrenfeldt
Telefon 0722541601
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.