Restaurangchef till Scandic i Södertälje

Restaurangchef till Scandic i Södertälje

Vill du utvecklas i en ledande roll och arbete i en organisation som prioriterar personlighet och nytänkande arbetssätt? Vi på Scandic i Södertälje söker nu en Restaurangchef som tillsammans med sina medarbetare vill sträva efter att behålla den förstklassiga service som hotellet erbjuder. Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål – att ge våra gäster en fantastisk upplevelse!

Rollen
Som Restaurangchef hos oss på Scandic i Södertälje kommer du att ha det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamhet samtidigt som du deltar i den dagliga driften. Du kommer att stötta dina medarbetare och ansvara för att personal alltid finns på plats. I din roll kommer du att utmanas i att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som kräver förmågan att prognostisera, planera och bemanna på lång sikt. Detta kräver att du är proaktiv och har en god planeringsförmåga när det kommer både till dig själv och dina medarbetare. Du kommer att rapportera till vår Food & Beverage Manager och även ingå i avdelningschefsgruppen för de båda Scandic-hotellen i Södertälje.

På Scandic värnar vi om våra medarbetare och tar vara på talanger när vi ser potentialen. Vi använder ett coachande ledarskap och ser till att alla får chansen att utvecklas. Hos oss finns möjlighet för att utveckla sitt ledarskap genom berikande utbildningar som vi erbjuder.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Restaurangchef tror vi att du har flera års erfarenhet från hotell – och restaurangbranschen. Det är meriterande om du har haft en liknande roll tidigare med ledarskap men det är inget krav. Vi ser framförallt att du har en god förståelse för service och kundnöjdhet samt ett gediget intresse för mat och dryck. Vidare bör du även ha kunskaper inom Officepaketet och ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en förmåga att ta initiativ och är inte rädd för att driva igenom nya idéer och du har ett avslappnat förhållningssätt till förändringar. Vi vill att du drivs av att nå resultat och har en nyfikenhet på siffror och nyckeltal. Du har ett helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Våra värderingar
Scandic står för värderingarna Be Caring, Be Bold, Be a Pro, Be You. Våra värderingar genomsyrar hela vår verksamhet. Alla våra medarbetare utgår från dessa begrepp i sitt dagliga arbete och i alla relationer, såväl interna som externa. Våra värderingar styr oss i rätt riktning mot att uppnå vår vision och mission om att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass och skapa enastående hotellupplevelser för våra gäster.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 5 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel.0735 27 09 05.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://scandichotels.se
Sista ansökningsdag 5 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandic är Nordens marknadsledande hotellkedja med närmare 280 hotell och 16 000 medarbetare. Med hjälp av vår nordiska anda, företagskultur och vårt sätt att göra saker ska vi bli det bästa hotellföretag vi någonsin kan bli – vi siktar mot världsklass!