Redovisningsekonom till uppdrag i Södertälje

Redovisningsekonom till uppdrag i Södertälje

Nu finns en fin möjlighet för dig som vill arbeta som redovisningsekonom i Södertälje!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom. Vår kund återfinns inom den offentliga sektorn och är lokaliserad i Södertälje. Du kommer i din roll att ha ett tydligt fokus inom anläggningsregister, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta
  • Hantering av mallar och underlag i samband med investeringar
  • Aktiveringar i ekonomisystem
  • Uppföljning av investeringsverksamhet
  • Säkerställa integration till ekonomisystem
  • Avstämningar och bokslutsarbete
Du kommer att samarbeta med en redovisningsekonom samt en assistent inom anläggningsprocessen. Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader men som för rätt person kan det bli aktuellt med förlängning eller överrekrytering till kunden.

...och vem söker vi?
Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, samt att du har 5-10 års erfarenhet av arbete inom redoisning. Du har även arbetat med helintegrerade ekonomisystem, och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person ser vi att du är flexibel, noggrann, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start 1 februari och som pågår i 6 månader. För rätt person kan det därefter bli aktuellt med förlängning eller överrekrytering till kunden. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.