Vill du vara med och forma framtidens hytt?

Vill du vara med och forma framtidens hytt?

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

För att hänga med i förändringsarbetet behöver nu gruppen Cable Harness Design på hyttutveckling en ny kablagekonstruktör.

Dina arbetsuppgifter

Gruppen Cable Harness Design är ansvariga för all media till hytten, så som kablage och luftrör. Vi är ansvariga för förläggning och installering av hyttkablaget i CAD miljö. Dessutom designar vi alla plast-, plåt- och gummiartiklar som behövs för att guida kablaget i sin fysiska omgivning. Vi ansvarar även för förläggning och installering av alla luftrör i hytten.

Vi är en grupp med god stämning och tight sammanhållning. Alla hjälps åt och vill göra sitt bästa vilket driver gruppen till framgångar. Du kommer att ingå i vårt team där du driver ditt produktområde från idé till färdig lösning.

Vi har kollegor inom stora delar av Research & Development och arbetar tätt ihop med både inköp, produktion och leverantörer.

Din profil

Vi uppskattar nytänkande och hoppas att du sporras av tekniska utmaningar. Du bör vara drivande och vilja ta egna initiativ för att driva arbetet framåt.

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör med examen inom tex mekanik eller har motsvarande erfarenhet.

Tjänsten innebär bland annat kontakt med internationella leverantörer vilket kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Då vår produktionsanläggning ligger i Oskarshamn innebär det en del resor dit.

Vi erbjuder

Tjänsten som kablagekonstruktör är ett fritt och ansvarsfullt arbete.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter även andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, möjlighet till personalbil och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm Central och Södertälje via Liljeholmen med Scania Job Express för snabb och bekväm pendling till arbetet.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information, kontakta gärna

Anders Larsson, Gruppchef, 08-553 89461 eller 070-0865852.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.