Vikariat medicinsk sekreterare till Scania Safety, Health and Environment – Husläkarmottagning

Vikariat medicinsk sekreterare till Scania Safety, Health and Environment – Husläkarmottagning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

SHE-organisationen har sitt fokus på expertsupport inom områdena Hälsa, Arbetsmiljö och Miljö. Uppdraget är globalt och har en utgångspunkt från huvudkontoret i Södertälje, men även produktionsorterna Oskarshamn, Luleå , Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike.

Arbetssättet är dels att utveckla metoder och stödja chefer och ledning, dels operativ support i form av tvärfunktionella hälsoteam och FHV-mottagning samt Husläkarmottagning.

Kompetenserna i organisationen är läkare, sjukgymnast, ergonom, sjuksköterska, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, medicinsk sekreterare, beteendevetare, psykolog, receptionist samt administrativ personal.

Din roll
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till ett vikariat på cirka 1 år. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sekreteraruppgifter med bland annat administration och telefonsupport. I rollen ingår det att supportera både Husläkarmottagningen och Företagshälsovården.

Vi använder oss av vårddokumentationsprogrammen Takecare och CGMJ4.

Din profil
Som person är du, initiativrik, serviceminded, flexibel, noggrann, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Arbetar gärna i team, men tar ansvar självständigt. Du har en positiv inställning till ditt yrke och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat utifrån våra värderingar. Du är kreativ och kommer med förbättringsförslag samt tar ansvar för att verksamheten uppfyller sina mål. Vi ser att du har ett humanistiskt synsätt och värnar för respekt för individen.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i Office programmen. Goda kunskaper i journalsystemet TakeCare och önskvärd erfarenhet i journalsystemet CGMJ4. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Kontakt:
För ytterliggare info kontakta Annelie Kihlgren 08-553 807 34
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 22 feb (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.