Vi söker en reservdelsredaktör som vill bygga Scanias framtida serviceinformation

Vi söker en reservdelsredaktör som vill bygga Scanias framtida serviceinformation

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Digitaliseringsbehovet för våra verkstäder är väldigt stort just nu och det pågår väldigt många spännande initiativ hos oss. För att kunna serva våra verkstäder med korrekt information på ett snabbt och smidigt sätt håller vi på och transformerar våra produkter och tjänster. Vi har just påbörjat ett utmanande teknikskifte för Scanias servicemarknad. Vi bygger en ny generation av serviceverktyg för reservdelsinformation, som används dagligen av mer än 15 000 mekaniker runt om i hela världen.

Det här gör vi

Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för alla leveranser och hjälps åt för att nå våra mål. Vår huvudsakliga produkt är reservdelsinformation som används till att underhålla och reparera Scaniafordon.

Reservdelsredaktören ansvarar för att utveckla, underhålla, producera och kvalitetssäkra reservdelsinformation. Det sker i nära samarbete med designavdelningarna inom R&D.

Är det här du?

Analytisk, god förmåga att koordinera fakta samt driva fram lösningar på komplexa problem. God kommunikations och samarbetsförmåga. Kundfokus.

Vi söker dig som har teknisk utbildning ifrån universitet/högskola och/eller gymnasium. Fordonskunskap är meriterande samt erfarenhet av produktutvecklingsprocessen. Vidare är du analytisk, har förmåga att koordinera fakta samt att driva fram lösningar. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och hanterar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse för agilt arbete.

Tjänsten är placerad i Södertälje och är en tillsvidareanställning.

Ta reda på mer!

Kontaktpersoner

Ylva Castenhag Blomström (gruppchef) ylva.blomstrom@scania.com. 08-55380711
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 27 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.