Uppdragsledare systemutveckling mjukvara

Uppdragsledare systemutveckling mjukvara

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gillar du ett varierande arbete med högt tempo?

Vi söker dig som är intresserad av ledarskap, gillar utmaningar, problemlösning och värdesätter hög kvalitet.

Vi erbjuder:
  • Möjlighet till att träna och att utveckla din ledarskapsförmåga
  • Skapa ett brett nätverk inom flera enheter på Scania, Forskning & Utveckling, Inköp såväl som Produktion och Eftermarknad.
Gruppen Product Engineering, ESE, har till uppgift att driva arbetet med att förbättra produktkvaliteten på Scanias elsystem.

Vi ansvarar för funktionalitet som finns i alla styrenheter som är relaterade till elsystemet, såsom Kamera, Radar, Infotainment, ICL, Bromssystem, Koordinator etc.

Våra uppdrag bygger i huvudsak på avvikelser som upptäckts hos slutkund och vår utmaning är att på kortast möjliga tid vid sidan av rullande projekt införa rätt åtgärder för både produktion och eftermarknad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att agera projektledare med uppgift att leda, coacha och motivera ett tvärfunktionellt team. I din roll är du ansvarig för att driva uppdraget från förstudie till införande, vilket innebär att du ställer krav, begär resurser från linjen, prioriterar och koordinerar aktiviteter samt ser till att nödvändiga beslut tas.

Din profil
Som person är du kvalitetsmedveten, drivande, strukturerad och har ett helhets perspektiv. Du besitter goda ledaregenskaper och har lätt för att självständigt och tillsammans med andra, med en positiv attityd, driva ärenden mot ett givet mål. Du gillar problemlösning, är kreativ och öppen för förändringar.

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande och har erfarenhet av projektarbete.

Vi tror du har några års arbetslivserfarenhet inom produktutveckling, inköp, produktion eller annat relevant område. Tidigare erfarenhet från projektledning eller ledarskap är meriterande, liksom kunskap om systemutveckling/styrsystem.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För ytterligare information
Kontakta gärna Fredrik Schnell, Head of Product Engineering SW, +46 8 553 893 92 eller +46 70 77 893 92

Scania erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg. Välkommen med din ansökan senast den 24 september.
Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 24 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.