Uppdragsledare med inriktning drivlineprovning

Uppdragsledare med inriktning drivlineprovning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nu en uppdragsledare som ska ansvara för utrullning av provutrustning till R&D:s provningsverksamhet då främst gällande drivlineprovning. Uppdraget innefattar installation, driftsättning och validering av tekniklösningar framtagna av ordinarie uppdragsprocess på NLR.

Du kommer att ha drivningsansvar för ett eller flera uppdrag och i samråd med Scanias utvecklingsavdelningar självständigt leda uppdragen med stöd av vår utvecklingsprocess.

Som uppdragsledare kommer du att leda tilldelade resurser med fokus på att planera och genomföra uppdrag för att säkerställa driften av provutrustningarna men också agera med kort varsel för att avhjälpa fel när sådana uppkommer. Du är leveransansvarig för uppdragets samtliga huvudparametrar: Omfattning, tid, kostnad och kvalité.

Vi arbetar ofta tillsammans med interna partners, som t.ex underhåll, liksom externa projektörer, entreprenörer och olika maskinleverantörer där kommunikation och samarbete är viktiga inslag.

Din profil

Du har ingenjörsexamen och ett intresse för ledarskap och projektledning. Erfarenhet av att leda utvecklings- eller investeringsprojekt med övergripande ansvar för ekonomi, tidplanering och kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara målfokuserad, analytisk och ha en hög kommunikativ förmåga. Kunskap om fordon är meriterande och naturligvis är ditt intresse för teknik stort. Då tjänsten innebär flera olika kontaktytor behöver du tala och skriva både svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, lunch till reducerat pris och mycket mer.

För mer information

Kontakta Johan Träff, projektchef, 08-553 803 64.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande men inte senare 30 september. Ansökan ska innehålla personligt brev, cv och betygskopior.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.