Underhållstekniker tele & data

Underhållstekniker tele & data

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Scania Industrial Maintenance söker en underhållstekniker inom tele-/dataområdet till anläggningsunderhåll inom Scanias fastigheter i Södertäle.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att utföra service och underhåll inom brand, larm och säkerhet och tele-/dataområdet. Arbetet bedrivs på Scanias anläggningar i Södertälje. I arbetsuppgifterna ingår även att självständigt söka fel, reparera och underhålla elanläggningar. Du utför också mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentationen inom ditt ansvarsområde hålls aktuell. Utöver det ingår det även att delta i planeringen av långsiktigt underhåll och föreslå samt genomföra förbättringar/rationaliseringar.

Din profil

Vi ser att du har minst en 3- årig gymnasieutbildning med inriktning mot yrket, samt några års erfarenhet av installation och service inom brand-, tele- och datautrustningar. Har du arbetat med service på brand och släckanläggningar ses detta som särskilt meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som:
  • Är utåtriktad och har känsla för service
  • Har förmåga att arbeta självständigt
  • Är analytisk och strukturerad
  • Har viss kunskap inom Office-paketet
  • Har förmåga att kommunicera tydligt med kunder och leverantörer
  • Är noggrann och ansvarstagande
  • Är målinriktad och vilja att se resultat
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Ytterligare information

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Bengt Hedberg Delteus, avdelningschef, 070-668 23 32.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och utbildningsintyg. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 3 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.