Underhållstekniker, mekaniker till STC

Underhållstekniker, mekaniker till STC

Vi söker nu en Underhållstekniker inom mekanik till en av våra fyra underhållsgrupper. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation. På STC sker all forskning och utveckling för Scania vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker utför du avhjälpande och förebyggande underhåll på våra testriggar. I rollen ingår det bland annat mekaniska reparationer, felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt tillståndskontroll. Det ingår även en del planering och beredning inför större reparationer.

Du kommer att ingå i ett mindre team med ett brett arbetsområde där vi har ett nära och gott samarbete med kunderna. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att problemet återkommer igen, samtidigt som du är flexibel och har en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både i grupp och självständigt.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning, erfarenhet av mekaniskt underhåll samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann samt har ett högt säkerhetstänk. Du ser inga hinder i att arbeta i ett högt tempo och har ett brinnande intresse för teknik. Du är analytisk och kreativ har god känsla för planering. Då du har daglig kontakt med våra kunder är känsla för service en viktig egenskap. Hydraulikutbildning samt viss förståelse och kännedom inom vibrationskundskap är meriterande. Du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Vi ser att du har god data vana. B-körkort är ett krav.

Vi tror på en öppenhet och en arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Respekt för individen och tillsammans gör vi skillnad.

Ytterligare information
Anställningstyp: Heltid, dagtid. Eftermiddagsskift kan förekomma var femte vecka.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Rosqvist, Underhållsledare, tfn 08-553 521 77.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betygskopior/utbildningsintyg. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.