Underhållstekniker el/automation

Underhållstekniker el/automation

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker underhållstekniker med el- och automationsbakgrund till produktionsunderhåll på transmissionsbearbetningen i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som underhållstekniker inom el innefattar att du utför bl.a. förebyggande och avhjälpande underhåll på NC- och PLC-styrda produktionsutrustningar. I dina arbetsuppgifter ingår felsökning, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som underhållstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med skickliga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom el/automation samt erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin. Kunskaper inom PLC system är ett krav.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper.

Du har B-körkort och kan arbeta skift.

För ytterligare information kontakta
Tomas Öhgren, Underhållsledare, tfn: 08-553 831 02
Thomas Johnson Underhållschef, tfn: 08-553 804 00
Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 857 58

Ansökan
Sök via vår hemsida HR InLine/Jobbsök eller www.scania.com/jobb senast 31 december 2018.
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 dec (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.