Underhållstekniker el/automation

Underhållstekniker el/automation

Vi söker dig som är underhållstekniker med el- och automationsbakgrund. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation med goda utvecklingsmöjligheter.

Hur kan en arbetsdag se ut?

Som underhållstekniker inom el/automation innefattar att du utför bl.a. förebyggande och avhjälpande underhåll på NC- och PLC-styrda produktionsutrustningar. I dina arbetsuppgifter ingår felsökning, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller. Du kommer även att deltaga på underhållsstopp där vi utför förebyggande underhåll enligt vår underhållsplan. Akut avhjälpande underhåll förekommer och då en maskin går sönder så ska du felsöka på bästa sätt och hitta felet. Du ska också kunna undersöka rotorsak, förbättra och förhindra att felet uppstår igen.

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vad kan vi erbjuda dig som anställd?

Tjänsten som underhållstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med skickliga underhållstekniker och samtidigt ha kul på jobbet och varje dag så kommer du att bidra till Scanias goda leveranser.

Din profil

Du har god erfarenhet som el/automationstekniker och har även erfarenhet av bearbetande produktionsutrustningar inom industrin. Du behöver även ha kunskaper inom PLC-system.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper. Vi ser gärna att du har en stor vilja att kunna utvecklas till en duktig och kompetent medarbetare och som har en drivkraft att se varje dag som en utmaning.

Du kan arbeta skift.

Kontakt för ytterligare information:

Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 857 58

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 1 juli 2018.

Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).