Underhållstekniker EL/Automation

Underhållstekniker EL/Automation

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Till vårt team på produktionsunderhåll på motorbearbetningen i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.


Arbetsuppgifter

Underhåll är ett lagarbete där man är en del av produktionen och att bygga relationer är en viktig del. Vi arbetar i skift som varierar över tid vilket styrs av aktuella produktionsvolymer då vi har ett nära samarbete med våran kund. Som underhållstekniker får du ett meningsfullt arbete genom att bidra med ständig förbättring av maskinparken. Du får göra förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och lyftutrustningar. I arbetet ingår tillståndskontroller av utrustningen samt felsökning i de elektiska delarna av utrustningen där i även styrsystem, i arbetet ingår även en del administrativa delar i form av bredning och planering för utförande av arbetet i arbetsordersystem.


Din profil

Vi söker dig som vill vara med och bygga team i en familjär grupp. Vi ser gärna att du har en gymnasiell utbidning med teknisk inriktning, inom el/styr är meriterande. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Det underlättar för dig om du har ett B-körkort och god datorvana. Tidigare erfarenheter inom underhåll ser vi som en fördel. Du sätter säkerhet i fokus, är hjälpsam och bidrar med gott humör. Du ser inga hinder i att arbeta i ett högt tempo och ser problemlösning som en utmaning. Du är analytsk och kreativ har god känsla för planering, ordning och reda. Din egen hälsa och en god balans i livet är något som vi tycker är viktigt och värdesätter.

Ytterligare information
Jag tror på en öppenhet och en arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Respekt för individen och tillsamans gör vi skillnad.

Känns det som jobbet för dig? Då ser jag fram emot din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ricard Gelin, chef produktionsunderhåll, tfn: 08-553 829 07.

Ansökan

Din ska innehålla CV, personligt brev samt relevanta intyg/betyg. Vi behöver din ansökan senast den 16/10 2020.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.