Underhållsspecialist till produktionsunderhåll - Södertälje

Underhållsspecialist till produktionsunderhåll - Södertälje

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Du blir en del av

På Scania Industrial Maintenance AB, söker vi nu fler Underhållsspecialister i Södertälje. Du blir en viktig del av ett engagerat och kunnigt team bestående av underhållstekniker, specialister, planerare och beredare som tillsammans med kollegor inom produktion och övriga Scania Industrial Maintenance har det spännande uppdraget att driva underhållsarbetet vid vår anläggning i Södertälje.

Du rapporterar till gruppchefen för underhållsområdet.


Vad erbjuder vi dig

Dina arbetsuppgifter som underhållsspecialist innebär att arbeta med drifttagning av maskinerna, felsökning av pneumatik, el, robot, hydraulik och styrsystem. Allt detta ska på ett standardiserat sätt rapporteras i underhållssystemet Maximo. Tonvikt ligger på att att kompetensutveckla avdelningens och den interna kundens medarbetare, driva grundorsaksanalyser och förbättringsarbeten, utföra riskanalyser samt att åtgärda dessa. Du kommer även driva åtgärder efter stopp, utföra maskinmätningar samt samordna större akuta avhjälpande insatser.

Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du
Vi söker dig med yrkes- eller högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och minst 5 års tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Du har dokumenterat goda kunskaper inom automation och mekanik. Du har arbetat med felsökning, både med självständigt genomförande av rotorsaksanalyser samt att leda och samordna felsökningar. Du har erfarenhet av att planera och hålla utbildningar och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl tal som skrift. På toppen av det tror vi även att du är en van och effektiv officeanvändare.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en strukturerad, analytisk och riktigt vass tekniker som genom sitt coachande förhållningssätt och trygga personlighet har förmågan att anpassa sin kommunikation utifrån situation.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Tony Palmkvist, Underhållsledare Tfn: 070 0813925

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare tjänst. Heltid, skift dagtid. Tjänsten är baserad i Södertälje.


Ansökan


Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.