Underhållsberedare

Underhållsberedare

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Som underhållsberedare TOGS arbetar du med processen för nyanskaffning av utrustning i ett större projekt. I denna roll är du med och säkerställer underhållsleveranserna och ingår i en projektgrupp.
Har du erfarenhet av underhållsarbete och vill vara med och påverka vilken ny produktionsutrustning som köps in? Då är du rätt person att söka detta jobb.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa.
Du är ansvarig för att utrustningen som köps in uppfyller Scanias krav på underhållsmässighet och du arbetar med beredningar av förbyggande underhåll, reservdelar och dokumentation. Du har god teknisk förmåga inom området el och automation och använder dig av Scanias investeringsprocess och Scanias tekniska föreskrifter som stöd i ditt arbete. I arbetsuppgifterna kan resor förekomma.

Vi värdesätter god förmåga att skapa relationer och samarbete inom egen organisation, med våra kunder samt andra funktioner som du kommer att jobba nära, t ex lokalt underhåll, produktionsteknik.

Vi värdesätter el/automations- och projekterfarenhet samt goda kunskaper i vårt underhållssystem IBM Maximo.

Du har:
  • minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning.
  • kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete i projekt.
  • el/automationserfarenhet.
  • god datorvana.
  • goda kunskaper i engelska.
Vill du veta mer, kontakta gärna:
Kent-Olof Bingmark, Underhållschef, tfn: 08-553 82038
Carl Palmblad Huvudprojektledare Underhåll tfn: 08-553 70253

Plats: Södertälje
Anställningstyp: Heltid

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 20 januari via HR InLine/Jobbsök på Scania eller www.scania.com/jobb.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.