Underhållsberedare inom produktionsunderhåll

Underhållsberedare inom produktionsunderhåll

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Som underhållsberedare arbetar du med processen för nyanskaffning av utrustning, i denna stöttar du produktionsteknik och ingår i projektgruppen. Har du erfarenhet av underhållsarbete och vill vara med och påverka vilken ny produktionsutrustning som köps in? Då är du rätt person att söka detta jobb.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa. Du är ansvarig för att kvalitetssäkra överlämning av maskininköp,ombyggnationer och renoveringar till lokalt underhåll. Du arbetar bland annat med beredningar av förbyggandeunderhåll, reservdelar och dokumentation, samt utvecklar våra processer kring detta. Du ansvarar för anläggningsregister samt registervård av befintligt reservdelslager. Du har god teknisk förmåga inom området mekanik och/eller el. Du använder dig av Scanias tekniska föreskrifter som stöd i ditt arbete. I arbetsuppgifterna kan resor förekomma vid deltagande i investeringsprojekt.Inventeringar och förbättringsuppdrag i befintlig verksamhet kan också förkomma.Vi värdesätter god förmåga att skapa relationer och samarbete inom egen organisation, med våra kunder samt andra funktioner som du kommer att jobba nära, t ex lokalt underhåll,produktionsteknik samt förråd. Du har god anläggnings- och processkännedom och vi värdesätter goda kunskaper i vårt underhållssystem IBM Maximo.

Du har:
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning.
  • Kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
  • Kunskaper och förståelse av Scania Produktions System och TPM.
  • God datorvana.
  • Goda kunskaper i Engelska
Placeringsort: Södertälje

Anställningstyp: Heltid, dagtid

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Ljiljana Nikolic, Gruppchef, 0700-86 92 03

Stefan Rönngård, Gruppchef, 0705-47 01 38

Ansök senast 14 oktober, bifoga CV , personligt brev och betyg
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 14 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.