Underhållsberedare inom Produktionsunderhåll

Om jobbet

Som underhållsberedare arbetar du med processen för nyanskaffning av utrustning, i denna stöttar du produktionsteknik och ingår i projektgruppen. Har du erfarenhet av underhållsarbete, gärna mekaniskt, och vill vara med och påverka vilken ny produktionsutrustning som köps in? Då är du rätt person att söka detta jobb.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är både operativa och administrativa.

Du är ansvarig för att kvalitetssäkra överlämning till lokalt underhåll vid maskininköp, ombyggnationer och renoveringar. Du arbetar bland annat med beredningar av förbyggande underhåll, reservdelar och dokumentation, samt utvecklar våra processer kring detta. Du ansvarar för anläggningsregister samt registervård av befintligt reservdelslager. Du har god teknisk förmåga inom området mekanik och/eller el. Du kommer använda dig av Scanias tekniska föreskrifter som stöd i ditt arbete. I arbetsuppgifterna kan resor förekomma vid deltagande i investeringsprojekt. Inventeringar och förbättringsuppdrag i befintlig verksamhet kan också förkomma.

Vi värdesätter god förmåga att skapa relationer och samarbete inom egen organisation, med våra kunder samt andra funktioner som du kommer att jobba nära, t ex lokalt underhåll, produktionsteknik samt förråd. Du har god anläggnings- och processkännedom och vi värdesätter goda kunskaper i vårt underhållssystem IBM Maximo.

Du har:
  • minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning.
  • kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
  • kunskaper och förståelse av SPS (Scanias Produktionssystem) och TPM (Total Productive Maintenance).
  • god datorvana.
Placeringsort: Södertälje

Anställningstyp: Heltid, dagtid

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Oskar Jönsson, Underhållsledare, 0700-88 30 10

Jonas Widlund, HR Business Partner, 08-553 85758

Ansök med bifogat personligt brev, CV, betyg och referens senast 2017-09-29.

Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).