Teamleader till Vevaxel

Teamleader till Vevaxel

Tjänsten

Vi söker en Teamleader till Vevaxel

Arbetsuppgifter

Som TL arbetar du aktivt med att utveckla medarbetare och verksamheten. Du följer upp och tränar positionsstandarder så att ditt team jobbar enligt bästa kända metod gällande säkerhet, kvalitet, leverans & ekonomi. Du är den person ditt team kan vända sej till när de behöver hjälp att lösa oförutsedda problem eller prioritera arbetsuppgifter.

Du arbetar även aktivt med problemlösning och förbättringsarbete på din avdelning, både akut och förebyggande tillsammans med underhåll och produktionsteknik. Du koordinerar gruppen vid avvikelser med målet att aldrig störa kunden.

Som TL ska du föra en bra dialog och överlämning med motsatt skift, underhåll och ledning. Du kommer leda gruppen och resursfördela för bästa resultat i samråd med gruppchef. Som TL ska du arbeta för att gruppens aktiviteter tas tillvara och att alla medarbetare i gruppen involveras i förbättringsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som är positiv, lyhörd och tydlig som lagledare. Du har ett stort intresse och förmågan att utveckla och engagera andra. Engagemang, initiativförmåga och flexibilitet är kvalitéer vi gärna ser hos dig. Du är kunnig och engagerad inom SPS och har ett stort teknikintresse.
Vi ser att du har minst en 3-årig gymnasieutbildning och 2 års erfarenhet av teamledning inom produktion/montering/underhåll. CNC utbildning eller mångårig erfarenhet inom ämnet. Du behöver obehindrat kunna uttrycka dej på Svenska i både tal och skrift. Även göra dej förstådd på Engelska då det kan förekommer kontakt med leverantörer från olika delar av världen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.