Systemutvecklare med ledaregenskaper

Systemutvecklare med ledaregenskaper

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Fordonsvärlden står inför ett teknikskifte. Ingen har det exakta svaret på vad det är eller när det kommer hända, men vi på Scania kan inte vänta längre!

Vill du vara en del av Scania, när vi tar nästa steg in i framtiden? Då är detta något för dig!

Vad vi gör på gruppen
Arbetet handlar att förstå våra kunder och hur vi kan vara med och uppfylla nuvarande och framtida behov av funktioner inom förarsystem. Det är ett brett arbete då vi jobbar med den tekniska helheten - från sensoravläsning till algoritm - och i produktutvecklingens olika faser. När vi väl har förstått kundens behov är det vår uppgift att skapa en teknisk systemlösning som uppfyller detta. I det team som du kommer tillhöra finns både juniora samt erfarna medlemmar och tillsammans skapar vi det bästa kundvärdet.

Din profil
Vi söker dig som lockas av utmaningar. Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar samt utmanar gårdagens sätt att arbeta för att lösa morgondagens problem. Vi tror också att du vill vara med och driva utveckling till en bra helhet, både med dina kollegor i teamet och övriga Scania och Volkswagenkoncernen. Rollen kan innebära mycket eget ansvar - antingen till en början eller att växa i över tid.

Energifull, nyfiken & frågvis är egenskaper som vi värdesätter. Du gillar att arbeta i team, lösa problem med hjälp av andra samt sprider positiv energi till din omgivning och är ivrig att lära dig nya saker.

Du har en utbildning inom relevant tekniskt område som nyexaminerad från skolan eller med ett par års arbetslivserfarenhet. Det viktigaste för oss är din ambition och personlighet.

Känns detta intressant? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta gärna Carin Carlsson, 08 553 70227 (gruppchef)

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.