Sommarjobb 2021 -Administration

Sommarjobb 2021 -Administration

Vill du vara med på en spännande resa där du med ditt sommarjobb får bidra till Scanias fortsatta framgång?
För dig som studerande är sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt industriföretag. Scania är verksamt i över 100 länder med huvudkontor i Södertälje.

Arbetsuppgifter
Sommarjobb i Södertälje erbjuds inom olika verksamhetsområden.
Administration är vårt verksamhetsområde där du som studerande får möjlighet att praktisera dina kunskaper genom olika uppdrag som arkivering, sortering och webbredigering till mer avancerade utredningar av olika slag.

Läs mer om de olika arbetsområdena på: www.scania.com/scaniasodertalje/sv/home/jobb-och-framtid/Studenter/sommarjobb.html

Din profil
Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och ämnar fortsätta dina studier till hösten. Du ska ha fyllt 16 innan sommaren. Beroende på arbetsområde är en del av kravprofilerna mycket specificerade med krav på speciell kompetens, medan andra är mer generella. God kunskap i svenska både till tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV och betygskopior från eventuellt pågående samt avslutade studier. För utländska medborgare som har medborgarskap i ett land utanför EU krävs uppehållstillstånd eller studentvisum i Sverige.

Ansök till det ärende inom vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

OBS, när du söker sommarjobb på Scania tänk på att endast söka inom ett verksamhetsområde. Inkommer flera sommarjobbansökningar kommer den kandidaten att automatiskt gallras bort i ansökningsprocessen.

Scania har ett begränsat antal sommarjobbplatser att erbjuda i år med anledning av den rådande Covid 19 pandemin. Observera att anställningsprocessen för sommarjobb i år kan vara påverkad av den rådande situationen. Beroende på verksamhetsområde kan det förekomma digital kommunikation och jobb på distans.

Vid behov av mer information maila din fråga till:

sommarjobb@scania.com

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.