Scania Sverige söker mekaniker till serviceverkstad i Södertälje

Scania Sverige söker mekaniker till serviceverkstad i Södertälje

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du den mekaniker, med ett brinnande intresse för branschen, som vi söker till det vinnande laget i Hovsjö?

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mekaniker är du en viktig resurs, då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på motorer, lastbilar och bussar.

Din profil
Du har tung fordonsteknisk utbildning eller motsvarande och gärna några års erfarenhet från branschen. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. God datorvana krävs då arbetet, i många moment, kräver uppkoppling mot fordon, med t.ex. SDP3 och Multi. Vi ser också att du har en gedigen erfarenhet av felsökning samt reparationer på elsystem i fordon.

B-behörighet är ett krav, har du även C och D är det meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig:
  • Trivsam arbetsmiljö i en verkstad som täcker in reservdelar, verkstad och försäljning
  • Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna
  • God möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen
Arbetet sker på schemalagd tid. Tjänsten är en heltidstjänst.

För mer information om tjänsten
Välkommen att kontakta Sofia Smitt (Stf Servicechef i Hovsjö), 010-706 62 03.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och för tjänsten relevanta betygskopior. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.