Reservdelsman Scania Sverige AB, Jordbro

Reservdelsman Scania Sverige AB, Jordbro

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker!

Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår anläggning i Jordbro. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som medarbetare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt.

Reservdelsteamet arbetar främst med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete och ge utomordentlig service via ordertelefon och försäljning över disk.

Som medlem av serviceteamet ser vi det självklart att du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflödet och administrationen både inom verkstad och reservdelar, såsom tex inventering och returhantering.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för fordon och att ge service. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och tycker om att möta kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning sedan tidigare. Detta är dock inte avgörande, vi lär dig det du behöver kunna.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.
Du är serviceinriktad och affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
B körkort är ett krav och truckkort meriterande.

Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

En tjänst på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Som anställd på Scania Sverige erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.

Ytterligare information
Kontakta gärna Reservdelsansvarig Anders Skoglund, 010-708 08 88 eller Servicechef Rikard Jandér 010-706 62 21 om du har några frågor kring tjänsten.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och en eventuell tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är 31 januari.

Välkommen till Scania !
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.