Produktion- och processingenjör till växellåds- och axelmontering Scania

Produktion- och processingenjör till växellåds- och axelmontering Scania

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa förutsättningarna för att montera framtidens växellådor och axlar? Växellåds- och axelmonteringen i Södertälje står inför flera utmanande förändringar kopplade mot framtidens drivlina och kunder. Samarbeten inom TRATON Group innebär internationella möjligheter och utmaningar idag och framåt. Har du arbetslivserfarenhet eller är nyutexaminerad och känner att du vill ha nya utmaningar och utvecklas vidare? Då är det dig vi söker.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?


Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Vi är ett energiskt team på 14 ingenjörer och en gruppchef som arbetar i projekt med att skapa framtidens effektiva och säkra växellådsmontering och axelmontering. Det är en grupp som strävar efter mångfald och att ta vara på varje individs styrkor. Nu söker vi dig med intresse för problemlösning och samverkan som vill jobba i en internationell produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Som en del av vårt team är du ansvarig för att utveckla och följa upp förändringar av tilldelade delar av monteringsprocessen och har stor möjlighet att påverka slutresultatet.

I arbetsuppgifterna ingår

I rollen som produktion- och processingenjör kommer du vara en del av våra projekt för produktintroduktioner samt stödja produktionens dagliga verksamhet. Huvuduppgifterna är att:
  • Initiera, analysera, leda och delta i projekt relaterade till Scanias produktintroduktioner
  • Stödja produktionens dagliga verksamhet gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet
  • Ansvara för att driva förändringar och investeringar för att nå uppsatta mål
Har du den här bakgrunden?
  • Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör
  • Erfarenhet av produktionsteknisk projektledning i tillverkningsindustrin är meriterande.
  • Du har en naturlig förmåga att kommunicera samt behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift.
Är det här du?

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du är den sammanhållande länken. Du är drivande och ambitiös med god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och trivs i en ansvarsfull roll och värdesätter att skapa goda relationer.

Vi värdesätter prestigelöshet och mod att tänka utanför boxen. Att självständigt prioritera, planera och strukturera dina leveranser är en del i det dagliga arbetet.

Vad erbjuder vi?

Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ta reda på mer!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Parnegård (Gruppchef) 08-553 8237 eller. Sofie Larsen (Gruppchef) tfn 08-553 51380

Ansökan

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag innehållandes CV, personligt brev samt betygsdokument!

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 3 februari 2019.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.