Planerare till Scania IM

Planerare till Scania IM

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Inom underhållsavdelningen på byggnad 210 ansvarar vi för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på maskiner som används för att montera axlar och växellådor. Just nu står vi inför stora utmaningar i och med mottagande av ny maskinpark och söker erfarna och trygga automationselektriker med inriktning mot underhåll.


Vad erbjuder vi dig

Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av gruppchefer, skiftledare, underhållstekniker, specialister, beredare och planerar som tillsammans bildar lokal ledningsgrupp.

Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du jobbar i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen ingår
Planera det löpande underhållsarbete och resurssäkra det tillsammans med skiftledare och gruppchef. Ta fram rapport för nyckeltal, analysera och föreslå förbättringar. Effektivisera och förbättra det planerade underhållet genom årsplanering planera och samordna underhållsstoppen i samråd med produktion, produktionsteknik samt utförare. Bidra till att verksamhetsmålen uppfylls och aktivt deltaga i förbättringsarbete.


Är det här du

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning, högskoleutbildning meriterande och med några års arbetslivserfarenhet inom underhållsarbete praktiskt och taktiskt inom industri (bearbetning, montering och gjuteri). Förmåga att samverka med många olika intressenter, dokumentera och sprida planering, hantera administrativa system och kompetens inom underhållsstrategier.

Du har flytande kunskaper i svenska och kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

För att trivas i rollen som Planerare ser vi att du har en positiv inställning, tycker om arbeta i grupp och att möta människor. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Du tycker om att samarbeta med andra för att lösa din uppgift med kunden, organisationen och leverantörer.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidare tjänst, baserad i Södertälje och arbetstid är dagtid.
Kontakt

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jari Rousu, 08-553 50648.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.