Mjukvaruutvecklare embedded system, Chassi Coordination

Mjukvaruutvecklare embedded system, Chassi Coordination

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vad skulle du få göra hos oss?

Teamet har ett helhetsansvar för utveckling av funktionalitet i Scanias centrala styrsystem. Just nu befinner vi oss i ett mycket spännande teknikskifte där vi trampar outforskad mark för att vara en del av lösningen för framtidens hållbara transportsystem. För oss är ledord som CI/CT, simuleringstest-, fordonstest och datadrivenutveckling viktiga. Teamet är organiserat enligt ett ”DevOps” tänk och hanterar både nyutveckling och uppföljning av rullande fordon. Vi tycker om att diskutera oss fram till lösningar och ta gärna till oss ny teknik.

Vem är du?

Idag arbetar du sannolikt med mjukvaruutveckling inom inbyggda system och har programmeringserfarenhet av Simulink, C eller Phyton. Eller så har du liknande erfarenhet och skulle vilja lära dig något nytt. Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du är en driven och nyfiken person som är intresserad av att utvecklas vidare i din roll som utvecklare.

Vi tänkte inleda intervjun redan nu: Vad tycker du är roligast med mjukvaruutveckling? Vi tror nämligen att ditt svar på den frågan är en bra utgångspunkt för vårt fortsatta samtal när vi ses.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi en dynamisk och mångkulturell arbetsplats med engagerade kollegor samt mängder med kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Kontakta gärna Karin Avatare, gruppchef, 08-553 822 02.

Ansökan

Sök via vår hemsida: www.scania.com/jobb senast den 2019-11-07. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.