Mekaniker till krockprovning och hyttprovning

Mekaniker till krockprovning och hyttprovning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker en mekaniker till vår grupp. Gruppen Mechanical Testing tillhör sektionen Cab Body and Trim inom hyttutveckling och arbetar både med fullskaliga krockprov och med komponentprovning på hytt. Gruppen består idag av 8 personer uppdelade på chef, 5 provningsingenjörer och 2 mekaniker. Då provbehovet har ökat behöver vi anställa ytterligare en mekaniker. Tjänsten är en visstidsanställning i 1 år med möjlighet till tillsvidareanställning om behovet kvarstår.

Du kommer arbeta tätt ihop med en provningsingenjör med att bland annat förbereda fordon för krockprover, konstruera och bygga testriggar samt sköta om de riggar som vi redan har.

Arbetet kan innebära en del resor både i Sverige och i Europa då vi ibland använder oss av externa provanläggningar.

Din profil

Du är mekaniker med några års erfarenhet av våra produkter. Kunskap inom mekanisk bearbetning och svetsning är meriterande.
Du kommer att trivas med arbetet om du tycker om att att driva egna uppdrag och lösa problem. Hos oss får du arbeta i en utvecklande miljö med trevliga kollegor där du får mycket ansvar.

För mer information

Mikael Littmann, gruppchef, telefon 08-553 809 27
Morgan Olsson, mekaniker, telefon 08-553 707 97
Johan Andersson, mekaniker, telefon 08-553 896 64

Ansökan

Ansökan skall innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.