Materialhanterare till Scania

Materialhanterare till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu söker Scania materialhanterare till olika enheter inom verkstadsproduktionen.

Arbetsuppgifter

Som materialhanterare förser du de som arbetar på monteringsline med alla artiklar och material som verksamheten behöver. Arbetet genomförs på olika stationer inom verkstaden som består av såväl truckkörning som plock av artiklar. Arbetsuppgifterna utförs i ett taktat flöde och ställer högra krav på dig vad gäller samarbete i grupp, men du har även ett stort eget ansvar.

Din Profil

För att lyckas i rollen är det därför viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten först och det är även viktigt att du är lyhörd för feedback. För att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scanias kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön. Det är meriterande om du har erfarenhet av truckkörning, gärna inom industrin.

Du som söker tjänsten har:
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
  • Truckkort enligt TLP10
  • God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland tunga arbetsmoment
Ytterligare information

Scania erbjuder en visstidsanställning på 6 månader upp till 24 månader med möjlighet till fast anställning. Alla tjänster avser heltid, 2-skift eller dagtid.

Som ett kvalitativt led i rekryteringsarbetet genomgår alla slutkandidater en bakgrundskontroll och en hälsoundersökning. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Ansökan

Om du är intresserad av att söka tjänsten hänvisar vi till en annons på Randstads hemsida. Detta är en direktrekrytering på Scania i Södertälje men Randstad har hand om hela rekryteringsprocessen. För att komma till denna annons kan du klicka på länken här nedan:

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/truckforare-till-scania-201216864/

Det går även att gå in på www.randstad.se, skriv Scania i sökfältet så hittar du aktuella tjänster till Scania som Randstad rekryterar.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.