Maskinoperatör till Scania

Maskinoperatör till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania är sedan lång tid branschens starkaste varumärke och samtidigt en av de mest lönsamma tillverkarna av tunga fordon. Scanias framgång är till stor del resultatet av ständig utveckling av våra medarbetare, produkter, metoder, leverantörer och marknader. I Södertälje tillverkar vi artiklar till Scanias motorer, växellådor och axlar på en mycket hög teknisk nivå.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör arbetar du med den dagliga produktionen där arbetsuppgifterna bland annat är: Maskinkörning (NC/CNC-styrda), riggning, kvalitetsansvar, förebyggande underhållsarbete, felsökning, mindre reparationer, daglig planering, problemlösning samt visst produktionstekniskt arbete. Arbetet bedrivs i skift.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, där fokus ligger på säkert beteende och kvalité. Du är villig att förbättra, utmana och prova nya idéer samt lära in nya arbetssätt. Du har en förmåga att på ett mycket bra sätt kunna arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du kan prioritera och planera ditt arbete självständigt.

Kompetens
 • Godkända betyg i Matematik 1+2 (A+B)
 • Svenska i tal och skrift
 • Teknisk utbildning inom skärande bearbetning eller liknande erfarenhet
På Scania erbjuder vi:
  • Karriär och utvecklingsmöjligheter
  • Resultatbonus
  • Möjlighet till hjälp med bostad om du bor utanför pendlingsavstånd
  • Fri tillgång till friskvårdsanläggning
  • Bra fysisk arbetsmiljö
  • Du erbjuds ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda
Ytterligare information

Kontakta gärna Eva Holmberg, rekryteringsansvarig, tele: 08-533 51 484.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 7 oktober.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.