Maskinoperatör till Mekaniska verkstaden

Maskinoperatör till Mekaniska verkstaden

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

En av våra medarbetare går nu på föräldraledighet och vi söker därför en vikarie.

På Mekaniska Verkstaden vid Scania Tekniskt Centrum (STC) jobbar vi med skärande bearbetning i NC-styrda svarv- och fräsmaskiner.
Vi är en stödfunktion till R&D där vi tillverkar samt modifierar prototypartiklar och riggutrustningar för prov och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör på vår vattenskärningsmaskin kommer du att bereda och planera alla körningar självständigt i maskinen för att ta fram efterfrågade artiklar. Då tillverkningsserierna är små så är det kontinuerligt nya artiklar som ska tillverkas. Genom att jobba smart och dra nytta av erfarenheter från redan tillverkade artiklar kommer du att medverka till utveckling och framställning av nya produkter till Scanias utvecklingsavdelning.

Till stor del kommer arbetet att utföras självständigt även om du har kollegor som arbetar med liknande uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, där fokus ligger på säkert beteende och kvalité. Du är villig att förbättra, utmana och prova nya idéer samt lära in nya arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

För att lyckas i tjänsten bör du vara allmänt händig och ha ett gediget teknikintresse.
Som person är du en problemlösare som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel, duktig på att arbeta under press och har lätt för att samarbeta.

Du som söker tjänsten har:
  • Vana från de vanligaste verkstadsmaskinerna
  • Arbetat på någon bearbetande avdelning
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Teknisk utbildning eller liknande erfarenhet
Meriterande
  • Erfarenhet som verkstadstekniker inom CNC-bearbetning
  • Erfarenhet av programmering
  • Truckkort
Ytterligare information
Tjänsten är på dagtid med flex
Tjänsten gäller vikariat för perioden Januari 2019 till Februari 2020

Om du vill veta mer kontakta gärna Andreas Andersson, rekryterande chef, tfn: 08-553 815 21

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 20 januari.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.