Logistikutvecklare till framtidens produkter

Logistikutvecklare till framtidens produkter

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att montera framtidens axlar och växellådor?

Vi är ett ungt och energiskt team på tolv stycken logistikutvecklare och en gruppchef med mål att skapa en effektiv och säker internlogistik. Det är en driven grupp som strävar efter att ta vara på varje individs styrkor. Nu söker vi dig med intresse för projektledning och ledarskap som vill jobba i en produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Du kommer att få möjlighet att arbeta med erfarna kollegor, äga egna ansvarsområden och få mandat för eget beslutsfattande.


Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem


Vår vardag består av få rutinmässiga arbetsuppgifter. Vi ställs dagligen inför en stor variation av beslut som behöver tas och ofta också i ett högt tempo. Den dynamiska produktionsmiljön ger möjligheter till nya utmaningar av olika karaktär.

Du kommer i samarbete med linjeorganisationen arbeta i alla delar av projekt, från planering till implementering och får se resultatet av ditt arbete i verkligheten. Det kan exempelvis handla om att skapa strategier för utformning av verkstaden, flödessimuleringar, utveckling och implementering av nya arbetssätt eller att delta i att ta fram tekniska lösningar, exempelvis självkörande truckar. Genom att sprida delaktighet och engagemang för våra uppdrag, utvecklar och förbättrar vi tillsammans vår verksamhet genom Scanias Produktions System, SPS.


Du blir en viktig del av Scania -
Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje


Har du den här bakgrunden?


Du har en högskole-/civilingenjörsexamen och troligtvis nyexaminerad eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet inom logistik. Viktigt att du är lösningsorienterad, har en god planeringsförmåga och ett stort engagemang för logistik och ledarskap.

Du har en naturlig förmåga att kommunicera, god samarbetsförmåga samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Är det här du?

Att ha förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och samtidigt förmågan och jobba igenom detaljerna kommer hjälpa dig att lyckas i uppdraget. Du trivs med stort eget ansvar och flexibilitet och har problemlösning som en av dina ledstjärnor.


Ta reda på mer!


Om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Hans König Walles (Gruppchef, DTLD) 08-553 832 79.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan görs via länk och ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Sista ansökningsdag är den 17 december 2019.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på vårt huvudkontor i Södertälje.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.