Logistikutvecklare till Scanias Chassiproduktion

Logistikutvecklare till Scanias Chassiproduktion

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du arbeta i en dynamisk miljö med effektiva logistikflöden och bli en del av ett drivet team? Ta då chansen att bli vår nästa logistikutvecklare!

I din roll som logistikutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och optimera verksamheten gällande säkerhet, miljö, ergonomi och effektivitet av logistiken. Vi erbjuder ett utmanande och dynamisk arbete inom ett utvecklingsområde där du kommer att ha stor möjlighet att påverka, ta initiativ och ha eget ansvar. Du och dina kollegor kommer tillsammans att bidra till att förbättra och förnya Scanias logistikflöden.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Initiera, driva och följa upp projekt som utvecklar/optimerar våra flöden och processer för att skapa ännu bättre arbetsmiljö, kvalitet och leveransprecision samt sänka avdelningens totalkostnader
  • Utmana processer för att ständigt utveckla vårt sätt att arbeta och uppnå våra KPI:er, vilket många gånger innebär att vara uppdaterad på senaste nyheter och trender inom logistisk- och tekniklösningar
  • Driva och delta i större omställningsprojekt på chassifabriken
Du blir en viktig del av Scania
Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med logistikinriktning eller motsvarande. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet av att jobba med logistik eller produktion samt en god inblick i Scanias produktion sedan tidigare. Vidare är det meriterande om du har deltagit i eller drivit projekt under längre perioder samt har ledarerfarenheter sedan innan.

Som person är du strukturerad, engagerad och har en god analytisk förmåga samt lätt för att samarbeta med andra. Du har ett genuint intresse och nyfikenhet för logistik som leder till en stark vilja att utveckla både dig själv och Scania. Du är ansvarstagande, har lätt för att kommunicera samt hanterar engelska flytande i både tal och skrift.

Ta reda på mer!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Finnman på telefonnummer 0701606819.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg.

Vi behöver din ansökan senast den 2018-10-03.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom området Produktion & Logistik och placerad på vår anläggning i Södertälje.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 3 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.