Launch Supervisor Transmissions bearbetning

Launch Supervisor Transmissions bearbetning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nu en Launch Supervisor - En Agil ledare med människo- och teknikintresse.
Vill du jobba på en plats med optimism, framåtanda och hög teknologisk nivå, där du som chef och ledare kan trivas och utvecklas?

Om tjänsten
Launch Supervisor är produktions representant vid uppbyggnad och uppstart av nya produktionsenheter. Huvuduppgiften är att se till att produktion har rätt förutsättningar vid produktionsstart utifrån SHE, kvalité och leverans.

För att uppnå detta på ett framgångsrikt sätt behöver du kunna jobba både självständigt och i grupp. Tjänsten erbjuder ett utmanande arbete med högt tempo och ständiga förändringar. För att uppnå de gemensamma målen kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta sida vid sida med Transmissions bearbetningens ledningsgrupp samt stödfunktioner.

Du kommer även att vara ansvarig för en tekniskt avancerad avdelning som tillverkar prototyper och artiklar till framtidens transmission.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Vidareutveckla och coacha dina medarbetare
  • Planera och styra det dagliga samt långsiktiga arbetet
  • Samordna installationsarbeten
  • Representera produktion i projekt
Kvalifikationer
För att passa i rollen som Launch Supervisor behöver du ha en teknisk bakgrund då förståelse för tekniken är nödvändig för att kunna hantera arbetsuppgifterna. Du behöver ha ett engagerande och agilt ledarskap med fokus på människan och tekniken för att skapa goda förutsättningar för de självständiga medarbetarna.

Meriterande:
  • Erfarenhet att jobba i projekt
  • Tidigare chef/ledare
  • Teknisk utbildning/Erfarenhet inom teknik
Ytterligare information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mattias Rupinski tfn: 08-553 505 65 eller via mail mattias.rupinski@scania.com
Dennis Imamovic tfn: 08-553 506 49 eller via mail dennis.imamovic@scania.com

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Urval kommer att ske löpande.
Ansök via HR InLine/Jobbsök på Scania senast den 2019-10-31JobbID: 20193744.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.