Konstruktör till motorutveckling, rödpil

Konstruktör till motorutveckling, rödpil

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

KONSTRUKTÖR TILL MOTORUTVECKLING, RÖDPIL

Gruppen Product Engineering Design, NMKA, inom motorutveckling arbetar med konstruktionsförbättringar på samtliga motorer som går i produktion och är även ansvariga för att denna utveckling överförs till kommande generationers Scaniamotorer. Vi har hela motorn som arbetsområde, vilket ger omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att lära och se helheten.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fält- och produktionskvalitet, produktionsproblem, kostnadsrationaliseringar och avvikelsehantering. Du är själv uppdragsledare för dina ärenden och arbetar tvärfunktionellt med övriga utvecklingsavdelningar, produktion, inköp, eftermarknad och vår konstruktionsgrupp i Brasilien. Vårt verktyg är Catia V5, där vi konstruerar, beräknar och geometrisäkrar våra artiklar.

För en erfaren konstruktör finns flera tyngre konstruktionsuppdrag och även arbetsuppgifter som

bedömning av inkommande jobb, framtagning av en arbetsmetodik och att kunna föra en dialog med projekten nya motorerna.

Din profil
Du är genuint teknikintresserad och är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du gillar omväxlande arbetsuppgifter och är mer generalist än specialist. Konstruktionserfarenhet och/eller produktionserfarenhet är meriterande. Arbetet kräver att du

gillar problemlösning över funktionsgränser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information
Kontakta gärna Daniel Bjurefors, gruppchef, 08-553 891 01.

Ansökan
Sök via vår hemsida www.scania.com/jobb senast den 17 juni. Jobbid 20180123.

Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstidens slut.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 4 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.