Konstruktör ledningsnät lastbil

Konstruktör ledningsnät lastbil

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Konstruktör ledningsnät lastbil

Vi behöver en nya teammedlemmar till våra tre team!

Är du nyfiken, positiv och social? Då kan du få vara den som ingår i ett team av fyra medlemmar som jobbar tätt med varandra för att dela kunskaper, hjälpa varandra och få projekten i hamn. Du blir huvudansvarig för installationen av ett område och delansvarig för dina teammedlemmars - allt detta för att bredda din kunskap om ledningsnät, vilka tvärfunktioner vi jobbar tillsammans med och hur arbetet är uppbyggt!

Om tjänsten

Du kommer delta aktivt i Scanias projekt för att utveckla ett kvalitativt och för varje lastbil unikt ledningsnät som ska gå att effektivt och säkert producera och montera. Detta kräver ett nära samarbete med andra konstruktionsgrupper, produktion, inköp och eftermarknad.

Som konstruktör på gruppen tar du fram 3D- och 2D-underlag i CAD-miljö (vi använder oss av CATIA V5) som används i tillverknings- och monteringsunderlag. Du medverkar aktivt och praktiskt vid provmonteringar och deltar på tvärfunktionella layoutmöten och bidrar med dina tekniska idéer. Gruppen arbetar med ledningsnätsärenden av olika karaktär; såväl stora långsiktiga och tvärfunktionella projekt som mindre konstruktionsjusteringar vilka kräver snabba lösningar tillsammans med produktionsenheterna.

Om dig

Du ska kunna hantera förändringar i det dagliga arbetet. Så som omplanering, prioritering och svar till kringfunktioner

Du är en högskole- eller civilingenjör med grundläggande kunskaper inom elektronik. Att förstå helhet, hur ditt jobb är kopplat mot andras och driva dina frågor är något du gillar!

Välkommen till en grupp där du kommer trivas i!

För mer information

Kontakta då Sara Nyrén, gruppchef, på 08-553 50839, sara.nyren@scania.com

Ansökan

Ansökan skall innehålla personligt brev samt CV.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.