HR Business Partner till Scania

HR Business Partner till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du ha en spännande roll där du får möta många människor på olika nivåer i organisationen?
Trivs du i en varierande roll där du ofta ställs inför nya utmaningar?
DE motormontering söker nu en ny medarbetare till vårt HR-team med placering på den lokala personalavdelningen.

Dina arbetsuppgifter
Som HR Business Partner arbetar du brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området. Du arbetar tätt ihop med verksamheten och fungerar som stöd och coach till cheferna i bl.a. arbetsrätt, lönesättning, rehabilitering, rekrytering kompetensutveckling och övriga personalfrågor. Du kommer också på sikt att arbeta tvärfunktionellt med utvecklingen av Scanias HR-processer.

Du företräder HR-området som en av fyra HRBP och har tydliga ansvarsområden inom organisationen.

Vem är du?
Vi söker Dig som har ett stort intresse för hur HR kan stötta och coacha verksamheten. Som person är du självständig, har hög integritet och är tillmötesgående. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med såväl chefer som medarbetare. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och kan prioritera. Har förmågan att snabbt kunna skifta fokus.
Du har en akademisk examen inom HR-området alt. en ingenjörsexamen och är i början av din karriär.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi dig?
Som HR Business Partner på motormonteringen får du en bred och utvecklande roll. Du blir en del av ett engagerat team som har en hög ambition att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

För mer information om tjänsten, kontakta
Christer Jansson, HR chef DEH på 08-553 500 08

Ansökan
Din ansökan skickar du via länken bifoga ditt CV, personliga brev och gärna betyg. Sista ansökningsdag är den 17 nov 2018.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 17 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.