Gruppchef Produktion DT Transmissionsmontering

Gruppchef Produktion DT Transmissionsmontering

Transmissionsmonteringen i Södertälje producerar växellådor och axlar till chassimonteringarna i Zwolle, Angers och Södertälje. En framgångsfaktor för att möta de utmaningar vi står inför är ett ledarskap som skapar engagemang, intresse för detaljerna och stor handlingskraft.

Vi blir fler och söker dig som vill ha ett spännande arbete i en dynamisk produktionsmiljö.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?
Som Gruppchef Produktion leder du en avdelning om 25-30 medarbetare. Du ansvarar för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad.

I rollen fungerar du både som ledare, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Det finns en tydlig struktur för arbetet och för våra gemensamma processer, men det är ditt aktiva och närvarande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanade och framförallt utvecklande arbete.

Du ingår i ett verkstadsområde tillsammans med ett antal chefskollegor och rapporterar till verkstadschef. Du kommer att starta din anställning med en individuell introduktionsslinga som anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Du kommer att få stöttning i det dagliga arbetet av närmaste chef samt av kollegor inom logistik och montering.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Leda verksamheten med ansvar på personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leverans.
  • Aktivt arbeta för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas.
  • Delta aktivt på möten och i interaktionen med ledningsgruppen.
Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje

Har du den här bakgrunden?
  • Erfarenhet av tidigare chefsroll eller projektledning ett krav
  • Du har erfarenhet av att balansera teknik- och ledarfrågor
  • Du talar och skriver engelska obehindrat
Är det här du?
Som ledare är du lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team samtidigt som du vågar vara tydlig och bestämd när det behövs. Du har ett stort produktionshjärta och strävar ständigt efter att utveckla medarbetare, arbetssätt samt metoder för att nå uppsatta mål. Du är en god kommunikatör som genom ett närvarande ledarskap entusiasmerar, motiverar och utvecklar din omgivning.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis med förmånligt leasingavtal, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Arbete på 2-skift kommer förekomma, varför du ska känna dig bekväm med detta.
För mer information så är du välkommen att kontakta Kenneth Dahl (Verkstadschef) 08-553 53421.

Ansökan
Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Vi behöver din ansökan senast 9 juni 2019.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.