Global Beredning Chassi

Global Beredning Chassi

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu pågår spännande produktutveckling som ska förstärka Scanias position i arbetet med hållbarhet. Till detta spännande uppdrag behöver vi förstärka vår grupp med rätt personer som kan säkerställa att kommande produktuppdateringar introduceras i serieproduktion på bästa möjliga sätt.
Vill du vara med om denna resa vi gör inom industrin - tveka inte att höra av dig!

Global Beredning Lastbil är en grupp med mycket erfarenhet av lastbilens uppbyggnad och blandade bakgrunder - något som vi ser som en styrka i vårat bidrag till Scanias och våra resultat. Vi värdesätter ett öppet och nära klimat i arbetsgruppen, men också noggrannhet och fokus. Gruppen består idag av medlemmar i ålder 25-62, kvinnor och män, utbildade ingenjörer och specialister inom sitt tekniska område på företaget.
En grupp att växa och känna trygghet i.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Global Beredare
Är att översätta ritningar till monteringsinstruktioner så att montörerna runt om Chassiverkstäder i Europa och Brasilien kan följa dessa i produktion och placera rätt artikel på rätt plats. Därav värdesätts kunskaper om lastbilens uppbyggnad och noggrannhet. Arbetet i system och i tvärfunktionella dialoger sker mycket på engelska i datamiljö, så det är av vikt att detta känns bekvämt.

Vi tänker att du som söker...
  • har ett teknikintresse kring lastbil
  • har högskoleutbildning med teknisk inriktning, alt. motsvarande erfarenhet i tekniskt arbete
  • har datorvana och trivs att arbeta i en miljö där dator är ditt främsta verktyg
  • är strukturerad och noggrann
  • inte blir stressad av att arbetsdagen kan behöva skifta fokus
  • är positiv och tycker om att samarbeta tvärfunktionellt med andra organisationer
Meriterande är kännedom om våra system; OAS, MONA Assembly, FRAS och ritningsarkivet, men framför allt arbete med lastbilen.

Inom Chassi Södertälje har i en gemensam värdegrund där vi ser möjligheter i varje förändring. Vi har inom avdelningen MPPG olika roller där det finns goda möjligheter för alla att utvecklas.
Att arbeta med nya produktintroduktioner är en utvecklande och spännande del i Scanias viktiga framgång med våra framtidsmål. Vi vill att våra medarbetare tar plats, trivs och har roligt på jobbet.

Jag som leder gruppen idag har lång erfarenhet av arbete inom Scania, och jag värdesätter den öppna dialogen mellan mig och alla individer i gruppen. Jag drivs av process- och individ-utveckling och sätter Scanias arbetsmiljöfrågor högt på min agenda i vardagen.

Låter detta intressant och du vill veta mer om tjänsten?

För mer information
Kontakta Jessica Lundegård, Gruppchef, telefon: +46 8-553 896 45 mail: jessica.lundegard@scania.com

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden. Ansök via Scanias karriärsida alt via Reflex senast den 2021-01-31. JobID 20204078.

Scania använder sig av tester som är en del av rekryteringsprocessen.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.