Elkrafttekniker till Scania

Elkrafttekniker till Scania

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker en elkrafttekniker med bakgrund inom låg- och högspänning till fastighetsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Dina arbetsuppgifter
Som elkrafttekniker inom Elmedia hos oss får du ett utvecklande arbete med stor variation på arbetsuppgifter. Hos oss hjälps vi åt och strävar tillsammans mot gemensamma mål. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på 110 VDC backupsystem, högspänningsställverk, lågspänningsställverk, nätövervakning, reservkraft och UPS 1- och 3-fas. Att arbeta i projekt som expertis samt utföra spänningsavbrott och spänningssättningar (>63A) är också vanligt förekommande.

Din profil
Vi tror att du är teknikintresserad inom elkraft och har en förmåga att se sammanhang och helheter, men även gå in i detalj på ett område. Vi tror även att du har god social kompetens och kan upprätthålla god kontakt med kund. Självständighet och initiativrikedom är nyckelfaktorer liksom att du fungerar väl i team. Vi söker dig som har några års erfarenhet av elkraft och underhåll inom starkströmsanläggningar. Du är van att arbeta projektorienterat och affärsmässigt mot kunder. Vi ser att du har B-körkort och ett ECY-certifikat eller motsvarande är ett krav.

Det finns även möjlighet att ha schemalagd arbetsberedskap.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Magnus Arnersten, Underhållsledare Energi och Elmedia, tfn: 070-0812216
Lars Olsson, Specialist Elmedia, tfn: 070-6581565

Välkommen med din ansökan med bifogat CV, personligt brev, utbildningsintyg samt eventuella arbetsgivarintyg senast 2020-02-23. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden. JobID:20194368
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.