Elektriker till anläggningsunderhåll

Elektriker till anläggningsunderhåll

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker nu en elektriker till anlänggningsunderhåll!

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på fastighetsutrustning såsom felsökning i styrsystem och motordrifter, nivåhöjande åtgärder med konstruktionsändringar samt uppdateringar av dokumentation. Ett stort ansvarsområde för oss är relaterat till belysningen i de fastigheter som vi ansvarar för. Vi ansvarar också för att göra spänningsavbrott och spänningssättningar enligt rutin och dokumentera dessa. En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. En viss del installationsarbete kan förekomma. I arbetet är det daglig kontakt med både kunder och leverantörer, du ansvarar själv för att planera, köpa material och utföra arbetet på ett effektivt sätt. Du ska kunna läsa och förstå elschematiska ritningar och har du erfarenhet av styr och regler ser vi det som meriterande.

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller liknande samt några års erfarenhet av drift & skötsel av elanläggningar inom industrin. För denna tjänst gäller det att du är noggrann, har känsla för service och ansvar samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Krav på beredskap kan ställas. Vi ser också att du har B-körkort.

Ytterligare information:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Trolle, Underhållsledare, tfn: 070-736 08 67.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg/utbildningsintyg. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2020-04-10. JobID 20200541.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.