Drifttekniker inom VVS till Scania

Drifttekniker inom VVS till Scania

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker en drifttekniker till Underhåll på Norra underhållsområdet i Södertälje. Området innehåller gjuteri, bearbetningsverkstäder, kontor och restauranger. Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att självständigt söka fel, reparera och underhålla VVS-anläggningar/ventilationsanläggningar samt styr- och elfrågor runt dessa anläggningar. Du utför också mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentationen inom ditt ansvarsområde hålls aktuell. Du kommer även att delta i planeringen av långsiktigt underhåll och föreslå och genomföra förbättringar/rationaliseringar inom energiområdet.

Din profil
Vi ser att du har gymnasieutbildning inom drift och underhåll samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du är utåtriktad, har känsla för service samt förmåga att arbeta självständigt. Det finns möjlighet att ingå i beredskap beroende på kompetens.

Ytterligare information:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Trolle, Underhållsledare, tfn: 070-736 08 67 eller Fredrik Nordin, Underhållschef, tfn: 070-239 51 62.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2020-03-01. JobID 20194595.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.