Drifttekniker inom VVS till Scania

Drifttekniker inom VVS till Scania

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker en drifttekniker till Underhåll på Norra underhållsområdet i Södertälje. Området innehåller gjuteri, bearbetningsverkstäder, kontor och restauranger. Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.
Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att självständigt söka fel, reparera och underhålla VVS-anläggningar/ventilationsanläggningar samt styr- och elfrågor runt dessa anläggningar. Du utför också mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentationen inom ditt ansvarsområde hålls aktuell. Du kommer även att delta i planeringen av långsiktigt underhåll och föreslå och genomföra förbättringar/rationaliseringar inom energiområdet.

Plats: Södertälje
Anställningstyp: Heltid

Din profil
Du har gymnasieutbildning inom drift och underhåll samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du är utåtriktad, har känsla för service samt förmåga att arbeta självständigt. Det finns möjlighet beroende på kompetens att ingå i beredskap. B-körkort är ett krav.

För ytterligare information om tjänsten:
Mikael Trolle, Underhållsledare, tfn: 070-736 08 67
Fredrik Nordin, Underhållschef, tfn: 070-239 51 62

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 24 maj. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.